Voor wie?

concerten & beurzen|events & parties|privé & familie|congressen & bedrijven

Voor wie?

Bij Atlon begrijpen we dat de juiste installatie van licht-, geluid- en beeldsystemen cruciaal is voor het creëren van een meeslepende en professionele ervaring in uw ruimte. Of het nu gaat om een theater, een conferentiezaal, een restaurant, een winkel of een andere locatie, onze expertise in audiovisuele installaties zorgt ervoor dat uw omgeving perfect is afgestemd op uw behoeften en doelstellingen.

Ons proces begint met een grondige analyse van uw ruimte en uw specifieke eisen. We luisteren naar uw wensen, bekijken de lay-out van de ruimte en houden rekening met factoren zoals akoestiek, verlichting en esthetiek. Op basis van deze informatie ontwerpen we een op maat gemaakte offerte.

De toepassingen zijn oneindig

Audioapparatuur
Of het nu gaat om draadloze microfoons, headsets of luidsprekers, wij bieden een breed scala van audioapparatuur aan om ervoor te zorgen dat elke spreker luid en duidelijk te horen is bij conferenties, seminaries maar ook in uw retailzaak.
Voor uw concerten, theaterzalen, parties, sportmanefestaties werken wij op maat en zorgen voor een optimale geluidsbeleving.

Visuele apparatuur
Van projectoren en schermen tot LED-displays en videowalls, we hebben alles wat u nodig heeft om presentaties, video’s en afbeeldingen op groot formaat weer te geven voor een maximaal visueel effect.

Verlichting
Onze verlichtingsoplossingen variëren van podiumverlichting en sfeerverlichting tot functionele verlichting voor presentatiegebieden en publieksruimtes, waardoor u de juiste sfeer kunt creëren en de aandacht van uw publiek kunt richten waar dat nodig is.
Sfeer, de juiste mooth, … wij bekijken het samen met u.

Interactieve technologieën
Voor interactieve presentaties, beurzen en workshops bieden we touchscreens, interactieve whiteboards en andere technologische oplossingen waarmee sprekers direct kunnen communiceren met hun publiek.

Technische ondersteuning
Ons team van ervaren technici staat klaar om u te helpen bij de installatie, bediening en technische ondersteuning van alle gehuurde apparatuur, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw conferentie.

theater

vaste opstellingen

Onderhoud en service

Voor vele theaters zijn wij een godsgeschenk. Naast onze periodieke controles van alle constructies en technische apparatuur, doen we tevens snelle interventies zodat uw aankomende voorstelling optimaal kan verlopen.

Wenst u ook eens te spreken over uw periodiek onderhoud van uw technische apparatuur? Contacteer ons vrijblijvend. 

Contactvrijblijvend advies

concerten & events

advies, opbouw, maintenance en afbraak

advies naar uw budget

Zowel indoor als outdoor verzorgen wij uw gehele opstelling op maat. Beleving, sfeer, de juiste mood… wij adviseren u en werken uw geslaagd event uit.

Vraag infoop maat

privé & familie

communie, huwelijk,party,…

Betaalbare Kwaliteit

Uw huwelijk, communie, familiefeest verdient de juist vibe. Een onvergetelijke avond waar geluid, licht en beeld elkaar aanvullen. Ons assortiment van apparatuur voor grote en kleine feesten, zorgt ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt.

Contactvrijblijvend advies

seminaries, beurzen en conferenties

met de uitstraling die u verdient

Hoogwaardig & professioneel

Bij Atlon begrijpen we dat een succesvolle conferentie of event staat of valt met de kwaliteit van de audiovisuele apparatuur die wordt gebruikt. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige verhuurmaterialen speciaal ontworpen voor conferentiezalen en events, om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt en uw boodschap duidelijk wordt overgebracht.

Vraag infoop maat

Losse verhuur

verenigingen,privé, …

Advies naar uw budget

Je kan jouw nodige materialen zelf afhalen in ons magazijn te Arendonk. Heb je hier echter geen tijd of de nodige ervaring voor? Vanuit onze thuisbasis bedienen onze techniekers evenementen en feesten op elke locatie.Ledschermen en professionele TV schermen met aanpasbare lichtsterkte behoren tot onze specialiteit.

Contactvrijblijvend advies

Advies en kwaliteit nodig voor uw event, beurs, congres, theater of feest?

We helpen u graag

met al uw geluid, licht & beeld.

Wij adviseren u.