Dit is Atlon

Ledschermen in alle maten|TV schermen|Belichting en trussen|Mengpanelen en speakers

Onze missie

Kwaliteit en innovatie

Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid. Of u nu een klein zakelijk evenement of privéfeestje organiseert, een groot congres of een spectaculaire live-uitvoering opzet, ons uitgebreide assortiment aan state-of-the-art apparatuur staat tot uw beschikking.

Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste apparatuur tot de installatie en technische ondersteuning tijdens uw evenement. We streven ernaar om uw visie tot leven te brengen en uw publiek een onvergetelijke audiovisuele ervaring te bezorgen.

Bij Atlon geloven we dat de kwaliteit van uw evenement staat of valt met de kwaliteit van de technologie die u gebruikt. Daarom streven we er voortdurend naar om onze apparatuur up-to-date te houden en te investeren in de nieuwste innovaties, zodat u altijd kunt rekenen op prestaties van topniveau.
Dus, of u nu op zoek bent naar projectoren, geluidssystemen, LED-schermen, of andere audiovisuele apparatuur, wij zijn er om u te helpen. Ontdek vandaag nog wat Atlon voor u kan betekenen en maak van uw volgende evenement een succesverhaal.

Contactvrijblijvend advies

Peter Van Steenbergen

zaakvoerder met passie voor het vak

Reeds jaar en dag zijn zaakvoerder Peter Van Steenbergen en zijn medewerkers gepassioneerd met hun vak bezig. Wat met enkele kleine events begon, is nu een passie geworden voor alle events, semenaries en concerten die u zich kan inbeelden. 
Zijn vakkennis en ervaring zorgen ervoor dat u zeer nauwkeurig advies krijgt.  

Vraag infoop maat

Advies en kwaliteit nodig voor uw event, beurs, congres, theater of feest?

We helpen u graag

met al uw geluid, licht & beeld.

Wij adviseren u.