Onze diensten

Ledschermen in alle maten|TV schermen|Belichting en trussen|Mengpanelen en speakers

De diensten van Atlon

Ons team van ervaren technici zorgt vervolgens voor een vakkundige en efficiënte installatie van de systemen. We werken met hoogwaardige apparatuur en gebruiken geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de installatie nauwkeurig en betrouwbaar is. Of het nu gaat om het ophangen van luidsprekers, het installeren van projectoren, het plaatsen van ledschermen ,wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt uitgevoerd.

Ledschermen

vaste opstellingen

Onderhoud en service

Ledschermen met aanpasbare lichtsterkte en professionele TV schermen behoren tot onze specialiteit. Voor uw event, groot of klein, beurs of privé. Tevens kan u ook op ons rekenen voor periodiek onderhoud en herstellingen.

Extra info ledschermen alle toepassingen

TV schermen op staander

advies, opbouw, maintenance

advies naar uw budget

Na de installatie bieden we training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel vertrouwd is met de bediening en het onderhoud van de systemen. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

Extra info ledschermen alle toepassingen

Geluidsinstallaties

Van events tot privé aangelegenheden

Betaalbare Kwaliteit

Met Atlon kunt u erop vertrouwen dat uw geluidsinstallaties perfect worden geïnstalleerd en geoptimaliseerd voor maximale prestaties en gebruiksgemak.

Contactvrijblijvend advies

constructies licht & geluid

Van festival tot tuinfeest

Ontdek onze uitgebreide selectie aan apparatuur, variërend van state-of-the-art geluidssystemen en dynamische verlichting tot geavanceerde DJ-uitrusting en special effects. Klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen schitteren met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur!

Vraag infoop maat

Losse verhuur

verenigingen, privé, …

Advies naar uw budget

Je kan jouw nodige materialen zelf afhalen in ons magazijn te Arendonk. Heb je hier echter geen tijd of de nodige ervaring voor? Vanuit onze thuisbasis bedienen onze techniekers evenementen en feesten op elke locatie.

Contactvrijblijvend advies

Advies en kwaliteit nodig voor uw event, beurs, congres, theater of feest?

We helpen u graag

met al uw geluid, licht & beeld.

Wij adviseren u.