Nieuws & Info

concerten en beurzen|events en parties|particulier en professioneel

Nieuws & Info

Blijf op de hoogte!

laatste innovaties, events

Contacteer ons steeds interessant!

Op regelmatige basis posten wij nieuws en info over Atlon en onze professionele bezigheden. Events, concerten, sport manifestaties, … maar tevens ook onze laatste nieuwe investeringen of materialen in verkoop. U kan ons ook steeds volgen op FB of Linked-in. Elk artikel kan gedeeld worden op uw eigen social media.

Verkoop

premium materiaal

tweedehands

Wij blijven constant innoveren. Daarom komen soms materialen vrij die voor ons overbodig zijn maar nog perfect zijn voor uw gebruik. Doe uw voordeel op onze tweedehandse aanbiedingen.

Alle Verkoop doe uw voordeel!

Onze nieuwste aanbieding in verkoop

Dit maakt ons gelukkig

Wat onze klanten

zeggen over ons

Nieuws & Infoget informed !

Dit is waar wij het voor doen. Elke dag in en elke dag uit. Atlon wil u de beste service aanbieden als mogelijk. Hier hebben wij jaren aan gewerkt. De positieve reacties en samenwerkingen van en met onze klanten zorgen ervoor dat wij ons elke dag inzetten om onze klanten een volledige service en kwaliteit te bieden op gebied van geluid, licht en beeld.

Ledscherm voetbal WK 2022

We hebben tijdens het WK Voetbal 2022 een groot ledscherm gehuurd bij Peter van Atlon. Hij adviseerde ons ter plekke zeer goed. Steeds super onderhoud gehad. Alles super verlopen. Thx !

M. De Bie

Bestuurder

Personeelsfeest

Met 75 werknemers en hun partner hadden we een groots feest georganiseerd voor ons 25 jaar bestaan. Zo'n 500 genodigden hebben een geweldige avond meegemaakt. Alles was in orde. Geluid voor d espeeches, muziekinstallatie, mengpaneel, licht, de volledige opbouw. Prachtige optredens gehad van lokale bands en geweldige DJ daarna. Een avond die velen niet snel zullen vergeten.

V.V.

CEO

Huwelijksfeest

We hadden een zaal gehuurd maar daar zat zeer weinig aankleding in. Peter van Atlon heeft ook zeer goed geadviseerd en rekening gehouden met ons budget. We hadden mede door hem een onvergetelijke avond.

Veerle en Didier

Over Atlonmeet the team

Advies en kwaliteit nodig voor uw event, beurs, congres, theater of feest?

We helpen u graag

met al uw geluid, licht & beeld.

Wij adviseren u.